5 Essential Elements For κυπαρισσια διαμονη

Wiki Article

Δημοφιλείς Παροχές Ενοικιαζόμενων Διακοπών στην τοποθεσία Κυπαρισσία

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Δραστηριότητες R&D Συνεργασίες Με Πανεπιστήμια – Ερευνητικά Ιδρύματα Δημοσιεύσεις

Το Κυπαρίσσι είναι από τα χωριά στη Λακωνία που δεν περιμένει να συναντήσει κανείς. Πρόκειται για μια πραγματική έκπληξη, καθώς στο τραχύ τοπίο της περιοχής ανακαλύπτει κανείς έναν προορισμό που παραπέμπει περισσότερο σε νησί, παρά στις συνηθισμένες εικόνες που έχει κανείς στο μυαλό του για το άγριο και ταυτόχρονα γοητευτικά επιβλητικό τοπίο της Λακωνίας.

Τρεις ευρωπαϊκές πόλεις για να ταξιδέψεις τον Σεπτέμβριο

Είναι εξαιρετικής ομορφιάς γραφικό παραθλασσιο χωριό που μοιάζει να ανήκει σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί, ενώ βρίσκεται στη Λακωνία στους πρόποδες του Πάρνωνα. Είναι λόγο δύκολη η πρόσβαση από ορεινό δρόμο γεμάτο στροφές που δύσκολα τον ξανακάνεις παρά μόνο για να φύγεις.

Πάνω από την παραλία του Να, θα βρείτε πολλά ταβερνάκια τα οποία έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα και προσφέρουν ενοικιαζόμενα δωμάτια για διαμονή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο Ανοίξτε τη γραμμή εργαλείων read more Εργαλεία προσβασιμότητας

Το κοινό κυπαρίσσι είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά κωνοφόρα δέντρα και κυπαρισσοειδή φυτά, καθώς δεν προσβάλλεται εύκολα από ασθένειες και έντομα.

Μπορούν να αναπτυχθούν σε διάφορους τύπους εδαφών, όπως αμμώδη, αργιλώδη και αργιλώδη εδάφη, αλλά δεν ανέχονται εδάφη που είναι σταθερά υδαρή.

Αρχή παραθύρου διαλόγου Επαληθευμένα σχόλια από αληθινούς επισκέπτες.

Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο βρίσκεται μπροστά στην παραλία της Κυπαρισσία...

Το λιμάνι βρίσκεται στην νησίδα ενώ ο οικισμός και η παραλία στο κύριο μέρος του νησιού.

Μετακομίσεις Πάρε προσφορές από μεταφορικές και εταιρίες μετακομίσεων.

Οι πιο κοντινές παραλίες είναι φυσικά η παραλία του Αγίου Κηρύκου, η παραλία Πριόνι, τα Θερμά Λευκάδος και η παραλία Λευκάδα.

Report this wiki page